پاسخ: [مادربرد گیگابایت]مشکل با مادربرد گیگابایت
منظورتون از NVME چیه؟
من از پورت ساتا اکسپرس استفاده نمیکنم.ssd من از نوع m.2 هستش
والا ویندوز من روی همون ssd هستش.جدا کنم چجوری بفهمم هاردم کار میکنه؟
مگر اینکه یه ویندوز نصب کنم.البته اگر راه دیگه ای داشته باشه من بلد نیستم.
بعدشم اگر قرار باشه ssd بخریم و این همه هزینه کنیم بعد یکی از ساتاهامون از کار بیافته به چه درد میخوره ؟من چون هارد زیاد دارم برا همین دنباله درست شدن این قضیه بودم.بهرجهت اول باید یه هارد گیربیارم و ویندوز نصب کنم تا بفهمم باز اون ساتا کار میکنه یا نه
چشم امتحان میکنم
بهرجهت اگر واقعا مشکل از ssd بود ممنون میشم یه کارت ساتا PCI-e بهم برای خرید معرفی کنید.چون واقعا نیاز دارم.
نقل قول:
منظورتون از NVME چیه؟
من از پورت ساتا اکسپرس استفاده نمیکنم.ssd من از نوع m.2 هستش
والا ویندوز من روی همون ssd هستش.جدا کنم چجوری بفهمم هاردم کار میکنه؟
مگر اینکه یه ویندوز نصب کنم.البته اگر راه دیگه ای داشته باشه من بلد نیستم.
بعدشم اگر قرار باشه ssd بخریم و این همه هزینه کنیم بعد یکی از ساتاهامون از کار بیافته به چه درد میخوره ؟من چون هارد زیاد دارم برا همین دنباله درست شدن این قضیه بودم.بهرجهت اول باید یه هارد گیربیارم و ویندوز نصب کنم تا بفهمم باز اون ساتا کار میکنه یا نه
چشم امتحان میکنم
بهرجهت اگر واقعا مشکل از ssd بود ممنون میشم یه کارت ساتا PCI-e بهم برای خرید معرفی کنید.چون واقعا نیاز دارم.
صدرصد از M.2 SSD هست . اگر به من روز اول گفته بودی این همه طول نمی کشید . خیالتون راحت اون پورت با M.2 SSD مشترکه . چون بالای 20 عدد از این برد را بسته ام . هیچ مشکلی نداشته . در پست بعد کارت ساتا بهتون معرفی میکنم .
نقل قول:
صدرصد از M.2 SSD هست . اگر به من روز اول گفته بودی این همه طول نمی کشید . خیالتون راحت اون پورت با M.2 SSD مشترکه . چون بالای 20 عدد از این برد را بسته ام . هیچ مشکلی نداشته . در پست بعد کارت ساتا بهتون معرفی میکنم .
این هم کارت PCIE SATA
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
تو همون بایوس مشخص میشه یکی از هاردهای ساتا را به اون پورتی که کار نمیکنه وصل کنید . اگر شناخته شد .یعنی اون پورت به دلیل اون SSD M2 غیر فعال شده . وقتی تو بایوس شناسایی بشه در زمانی که SSD M.2 خارج شده مشخص میشه که پورت اخر با M.2 مشترکه
اون اسکرین شاتی که دادم هم به این نکته تایید میکنه .
به خاطر همین گارانتی بنده خدا هم تست کرده اوکی بوده .چون با M.2 شما حساب نکردند .اگر زودتر گفته بودید این همه دردسر نداشتیم .
اتفاقا وقتی تو گارانتی ازم سوال کردن مشکل چیه و من به کارشناسش توضیح دادم هنوز ssd من روی مادربرد بود و دیدنش.اتفاقا خودشونم برام یه جهارسو اوردن و گفتن این ssd رو از مادربردت بر دار .ولی شاید خودشونم متوجه نشدن ممکنه مشکل از ssd باشه
بهرجهت شانس من بود که این همه طول کشیدش.
بازم ازتون ممنونم.
اون راهکاری که گفتید رو چک میکنم و بهتون خبرشو میدم.
نقل قول:
اتفاقا وقتی تو گارانتی ازم سوال کردن مشکل چیه و من به کارشناسش توضیح دادم هنوز ssd من روی مادربرد بود و دیدنش.اتفاقا خودشونم برام یه جهارسو اوردن و گفتن این ssd رو از مادربردت بر دار .
بخش ها با هم فرق میکنند . اون شخصی که شما در پذیرش میبینید تو قسمت تعمیرگاه نیست . در بخش تعمیرات همه پورتها ساتا چک شده و VERIFY شده و به شما تحویل دادند . توی دفترچه مادربرد این مسئله هم ذکر شده . وقتی از M.2 استفاده میشه . یکی از پورتهای ساتا غیر فعال میشه . چون مشترکه